Mental trening og meditasjon - hjelper deg å nå dine mål!God morgen :)

I dag stod jeg opp før kl. 06.00, har en liten ivrig sjel som er ferdig med å sove og super klar for å starte dagen. Før i tiden, da jeg bare hadde meg selv å tenke på kunne jeg både legge merke til de minuttene både før jeg sovnet og de første minuttene før jeg våknet ordentlig. Nå kan hverdagen brått begynne uten en mulighet til å reflektere over hva som foregår. Slett ikke uvanlig at en står opp og våkner underveis :), mulig du kjenner deg igjen i akkurat dette... :)?

Det er forsket på at de ti siste minuttene før du sovner og de ti første minuttene etter at du våkner, svinger hjerne bølgene til en lavere svingning. Svingningen kalles alfa tilstand, hjernen er i en naturlig meditativ tilstand. Synes det er så kjekt å tenke på at jeg ikke trenger å roe meg ned og tømme hodet for tanker.

Meditasjon - kan brukes til så mangt, det er aller først balsam for sjelen. Tilstanden du er i under en meditasjon virker avlastende for en bråkete hver dag. Det er en perfekt mulighet for meg å arbeide med programmere og systematisere tankene mine. Ikke minst de tingene jeg skal ha gjort i løpet av dagen. Tidligere har jeg jobbet tett med morgen meditasjon og eksperimentert.

Jeg er en person som støtt er i klammeri med tiden derfor tenkte jeg at jeg skulle prøve en programmering. Før jeg la meg på kvelden bestemte jeg meg for at jeg skulle benytte den naturlige meditative tilstanden hjernen er i. Da jeg våknet så jeg for meg at jeg stod opp, spiste frokost. Jeg så for meg mens jeg lå i sengen hvordan jeg gikk til avtalene mine. 

På slutten av dagen, kunne jeg oppsummere at jeg kom meg gjennom alle postene med god margin. Jeg husker et bestemt øyeblikk, der jeg stod foran døren til den ene avtalen den dagen. Jeg var på plass fem minutter før avtalen, dette uten å bruke klokke.

Det jeg skal frem til er at hjernen får en referanse til det jeg skal, som gjør at det er lettere for den å gjøre det den skal andre gangen. Med andre ord, vi gjør ting to ganger. Først mentalt - så fysisk!

Jeg har skrevet om emnet før, i artikkelen skriver jeg også om affirmasjon. Affirmasjon - er de tingene vi sier til oss selv. 

Meditasjon og affirmasjon

Hilsen 

Valerie admin/ www.spåtjenester.no

#mental trening #meditasjon #affirmasjon #alfatilstand #balsamforsjelen #spaatjenester

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

spaatjenester

spaatjenester

35, Hurdal

Kategorier

Arkiv

hits